Koridor ve Antredeki Seçimlerinize de Dikkat Edin

Evlerin baskın özelliğe sahip bölümleri elbette, odalar. Özellikle salon, yemek odası ve oturma odası, dominant karaktere sahip bölümlerdir. Buraların dekorasyonu, genel ev dekorasyonunda en büyük yeri kapsar, kullanıcılar bu bölümlerin düzenlenmesine çoğunlukla daha fazla vakit ve efor sarf eder.

Bununla beraber, dekorasyonda fark yaratmanın en kolay yolu, ayrıntılara dikkat etmek. Daha az dikkat çeken mekânlar için yenilikçi fikirler üretebilmek ve bu mekânlara doğru eşya seçimi, dekorasyonu son derece özgün kılabilir.

Bu noktada gündeme, antre ve koridor bölümleri gelmekte. Evlerin majör kısımları olmadıklarından buralar, fark yaratmak için en ideal yerlerden.

Antre ve koridorun düzenlenmesine de diğer alanlar kadar özen gösterebilirsiniz. Yaşam alanlarının bu bölümleri, fonksiyonları ve yapıları gereği, her detayı fazlasıyla belli edecektir. Fazla eşya yer almadığından, buralarda konumlanan hiçbir şey silik bir ayrıntı olarak kalamaz. Bu nedenle, Koridor İçin Halı seçimi son derece önemli. Koridorda ve antrede bulunan halı, bütün atmosfer üzerinde çoğu kez tek hâkim güç.

Peki, koridor halısı seçerken nelere dikkat edilmeli?

Koridorun Adımlanma Trafiği

Adımlanma trafiği, mekândan geçen insan sayısına bağlı olarak, zeminin maruz kaldığı adım miktarını ifade eder.

Koridorlar, adımlanma trafiğinin en yoğun olduğu ev bölümleri. O nedenle, koridor halıları sık kirlenmeye açıktır. Kirlenmenin sık ve yoğun olarak gerçekleşmesinden dolayı bu halılarda kolay temizlenme özelliği son derece önemli. Bu noktada, toz tutmayan ürünleri öncelikli olarak değerlendirebilirsiniz.

Halı Ölçüsü

Ne büyüklükte bir halının kullanılacağı üzerinde, koridordaki eşya yoğunluğunun etkisi söz konusu. Genellikle dar yapılı olduklarından koridorlarda fazla eşya kullanımı, küçük ebatlı halı seçimini gerektirmekte, aksi halde, boğucu bir görüntü ortaya çıkacaktır. Kesme yolluklar, istenilen ölçülere göre hazırlanabildiğinden, bu açıdan gayet kullanışlı.

Bununla birlikte, çok küçük ve hafif halıların ayak altından kayabileceğini unutmayın. Bu ise, özellikle evde küçük çocuklar varsa ciddi ev kazalarına sebebiyet verebilir. O yüzden, kaymaz tabanlı halılara öncelik tanıyın.

Halı Deseni

Koridorda dikkat çeken tasarıma sahip ve çok sayıda eşya yoksa görüntüyü hareketlendirmek için canlı renklere sahip ve desenli Koridor Halılarından yardım alabilirsiniz.

Koridor gün ışığını hiç almıyor ya da yeterince almıyorsa, koyu renkli ve büyük ebatlı halıların, ortamı daha karanlık hale getireceğini dikkate alın.

Bütün Hizmetlerimiz Sizlerin Hizmetinde #stoneteraphy#taşdesenliduvarkağıdı#duvarkağıdı#taşdesenlikağıt#camihalısı#mutfakduvarkağıdı#haliflex#kristalzemin#abcinsaat#laminantparke#otelhalısı#otelcarpet#hotelhalısı#hotelcarpet#mosquecarpet#karohalı#pvczeminkaplama#çimhalı#pvcyerdöşeme#camihalı#çimhalısı

Diğer Ürünlerimiz için Sitelerimizi Ziyaret Edebilirsiniz

.——> Web Sitelerimiz

abcinsaat.comcamihalisi.comkristalzemin.comhaliflex.netotelhali.comwww.hotelcarpet.com.trwww.mosquecarpet.com.trkarohalileri.com

——>Sosyal Medya Sayfalarımız

https://www.facebook.com/camihalisitrhttps://www.facebook.com/karohalitrhttps://www.facebook.com/haliflextrhttps://www.facebook.com/abcinsaattrhttps://www.facebook.com/hotelcarpettrhttps://www.facebook.com/mosquecarpettr

—->İnstagram Hesabımız : instagram.com/kristalzemin

Paylaş.

Yoruma kapalı.